Direct contact:

06 - 39 111 660
info@my-sticker.nl
Home Mail ons Bezoek ons op Facebook

Algemene voorwaarden

Op alle activiteiten tussen u en My Sticker zijn onderstaande handelsvoorwaarden van toepassing:

1. Sluiten van een contract

1.1 De presentatie van onze verschillende producten in de My Sticker-onlinewinkel is slechts een vrijblijvende uitnodiging voor u om bij ons goederen te bestellen.

1.2 Met het versturen van uw bestelling doet u een bindende offerte voor het sluiten van een koopcontract.

1.3 De offerte wordt door ons aanvaard doordat wij de goederen leveren. De bevestigingsmail voor uw bestelling is nog geen aanvaarding van de offerte, maar documenteert alleen dat de bestelling bij ons is aangekomen. Het staat ons vrij om te beslissen of wij uw bestelling al dan niet aanvaarden. Als wij uw bestelling niet uitvoeren, delen wij u dit zo snel mogelijk mee.

1.4 Als wij tijdens de bewerking van uw bestelling vaststellen dat de door u bestelde producten niet beschikbaar zijn, wordt u daarover per e-mail ge√Źnformeerd. Een contract over de niet-beschikbare goederen komt niet tot stand.

1.5 Wij verkopen onze goederen uitsluitend aan eindconsumenten met een leeftijd van 18 jaar en ouder.

1.6 Bij bestelling in onze Online Shop bestaat de bestelprocedure uit 3 stappen. Bij de eerste stap kiest u de gewenste goederen. Bij de tweede stap geeft u uw adres gegevens op. Bij de derde stap volgt de betaling van de door u gewenste goederen. Aan het einde van deze procedure kunt u uw bestelling naar ons versturen.


2. Prijzen en betalingswijzen

2.1 De prijzen die op het tijdstip van de bestelling zijn aangegeven zijn van toepassing. Bij alle prijzen is de BTW inbegrepen.

2.2 De betaling van de goederen wordt verricht overeenkomstig de betalingswijze die in de bestelprocedure wordt aangeboden en overeenkomstig de daar genoemde voorwaarden. De betaling zal plaatsvinden middels: Ideal telebankieren. Dit is een snelle en veilige manier om via uw eigen bank het geld over te maken. U betaald dan in uw eigen bankomgeving en de betaling wordt meteen verwerkt.


3. Garantie
3.1 Tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen zijn de wettelijke garantiebepalingen van toepassing.